Megrendelés átvétele

Megrendelés előre utalással:
Postaköltség előre utalás esetén 1.290 Ft / csomag. Magyarországon a megrendelt termékeket  a Magyar Posta szállítja ki. A postás nem telefonál a kézbesítés előtt és erre mi sem tudjuk megkérni őt. Arra sem tudjuk megkérni, hogy pl. 18-19 h között érjen oda a csomaggal. Rendesen, munkaidőben érkezik a megszokott módon a megadott címre. A  megrendelés leadása után e-mailben díjbekérő (proforma) számlát küldünk, ami alapján a megrendelés teljes értékét előre fizetéssel kell kiegyenlíteni. Ennek a legkényelmesebb módja a saját bankodban indított elektronikus átutalás. A postai feladást a befizetés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül teljesítjük! A postásnak már nem kell semmit fizetni. A csomagot csak át kell venni. A teljesítéssel kapcsolatos esetleges vitás esetekben a Posta által kiadott nyilatkozatot mindkét fél elfogadja!

Megrendelés postai utánvétellel:
Magyarországon a megrendelt termékeket  a Magyar Posta szállítja ki. Rendesen, munkaidőben érkezik a megszokott módon a csomagon megadott címre. Minimum rendelési érték 490 Ft. Ez alatt csak előre utalással, vagy személyes átvétellel fogadunk el megrendelést. Az általunk felszámított postaköltség és készpénzkezelési költség összesen 1.690 Ft / csomag. A kiszállított csomag értékét átvételekor, készpénzben kell kiegyenlíteni. A postai feladást a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül teljesítjük, a szállításnak tehát maximum egy héten belül kell oda érnie!


Megrendelés személyes átvétellel:
MEGSZÜNTETTÜK!
(2020.03.16. után kialakult helyzetre tekintettel határozatlan ideig szünetel.) Olvassa el ezzel kapcsolatos teljes közleményünk: Járványügyi minőségbiztosításunk