Megrendelés átvétele

Megrendelés előre utalással:
Magyarországon a megrendelt termékeket  a Magyar Posta szállítja ki. A postás nem telefonál a kézbesítés előtt és erre mi sem tudjuk megkérni őt. Arra sem tudjuk megkérni, hogy pl. 18-19 h között érjen oda a csomaggal. Rendesen, munkaidőben érkezik a megszokott módon a megadott címre. A  megrendelés leadása után e-mailben díjbekérő (proforma) számlát küldünk, ami alapján a megrendelés teljes értékét előre fizetéssel kell kiegyenlíteni. Ennek a legkényelmesebb módja a saját bankodban indított elektronikus átutalás. A postai feladást a befizetés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül teljesítjük! A postásnak már nem kell semmit fizetni. A csomagot csak át kell venni. A teljesítéssel kapcsolatos esetleges vitás esetekben a Posta által kiadott nyilatkozatot mindkét fél elfogadja!

Megrendelés személyes átvétellel:
Személyes átvétel esetén is szükséges rendelés leadása. Mindenképpen várd meg a visszaigazolást, a termékek összekészítéséről. Az átvételi ponton kizárólag egyeztetett időpontban-időszakban, (akár hétvégén is) tudod a leadott , visszaigazolt rendelésedet átvenni. Átvételi pont kizárólag egyeztetés után : 8174 Balatonkenese Naygkúti u 8. Egyeztetés admin@1001.hu vagy 0670-323-69-89

Az irodánkban nem működik üzlet, hagyományos bolti kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk. A termékeket nem tudod hagyományos módon megvásárolni, minden egyes esetben az adatok megadásával, megrendelés leadása szükséges!  Betérő vásárlókat adatmegadás nélkül nem szolgálunk ki, csak a leadott megrendelések (amit akár helyben is le lehet adni) átvétele lehetséges! Hiányos adatokkal kitöltött megrendeléseket (pl. hiányzó Név, Cím, e-mail cím, stb.) nem fogadunk, azokat töröljük! Fizetni, készpénzben tudsz, bankkártyás fizetési lehetőség nincs.


Megrendelés postai utánvétellel:
Magyarországon a megrendelt termékeket  a Magyar Posta szállítja ki. Rendesen, munkaidőben érkezik a megszokott módon a csomagon megadott címre. Minimum rendelési érték 990 Ft! Ez alatt csak előre utalással, vagy személyes átvétellel fogadunk el megrendelést. Az általunk felszámított postaköltség és készpénzkezelési költség összesen 1.290 Ft / csomag. A kiszállított csomag értékét átvételekor, készpénzben kell kiegyenlíteni. A postai feladást a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül teljesítjük, a szállításnak tehát maximum egy héten belül kell oda érnie!


Az oldal folyamatos fejlesztés és feltöltés alatt áll!

A fejlesztés alatt felmerülő esetleges hibákat, hiányosságokat folyamatosan javítjuk. Kérlek, ha bármilyen hiányosságot, vagy hiányosságnak tűnő információt, működést tapasztalsz, jelezd azt számomra! Ez az időszak még próbaüzemnek minősül, így a tisztázatlan kérdéseket feltétlenül kérdezd meg, egyeztesd!