Posta költség

Megrendelés előre utalással:
Magyarországon a megrendelt termékeket  a Magyar Posta szállítja ki. Rendesen, munkaidőben érkezik a megszokott módon a megadott címre. Az általunk felszámított postaköltség összesen 990 Ft / csomag.  A  megrendelés leadása után e-mailben díjbekérő (proforma) számlát küldünk, ami alapján a megrendelés teljes értékét előre fizetéssel kell kiegyenlíteni. Ennek a legkényelmesebb módja a saját bankodban indított elektronikus átutalás. A postai feladást a befizetés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül teljesítjük! A teljesítéssel kapcsolatos esetleges vitás esetekben a Posta által kiadott nyilatkozatot mindkét fél elfogadja!

Megrendelés postai utánvétellel:
Magyarországon a megrendelt termékeket  a Magyar Posta szállítja ki. Rendesen, munkaidőben érkezik a megszokott módon a csomagon megadott címre. Minimum rendelési érték 1.500 Ft! Ez alatt csak előre utalással, vagy személyes átvétellel fogadunk el megrendelést. Az általunk felszámított postaköltség és készpénzkezelési költség összesen 1.290 Ft / csomag.  A kiszállított csomag értékét átvételekor, készpénzben kell kiegyenlíteni. A postai feladást a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül teljesítjük, a szállításnak tehát maximum egy héten belül kell oda érnie!

Az oldal folyamatos fejlesztés és feltöltés alatt áll!

A fejlesztés alatt felmerülő esetleges hibákat, hiányosságokat folyamatosan javítjuk. Kérlek, ha bármilyen hiányosságot, vagy hiányosságnak tűnő információt, működést tapasztalsz, jelezd azt számomra! Ez az időszak még próbaüzemnek minősül, így a tisztázatlan kérdéseket feltétlenül kérdezd meg, egyeztesd!