Szájmaszkcsat


Bruttó ár:

490 Ft / csomag


csomag-ot


A csomagban 2db szájmaszkcsat van, vegyes, változó színekben. A szájmaszkcsat lehetővé teszi a szájmaszk kényelmeseb viselését. Nem kell a fülünket a gumival megcincálni. Huzamosabb ideig is kényelmes hordást biztosít. Kívánjuk ne keljen sokáig hordani ezeket a szájmaszkokat senkinek. Hazai gyártás, kényszer technológiaváltás által készült, változó színben (éppen volt olyan szín), felületi minőségjavítási eljárások nélkül, 100%-os funkcionalitás megtartása mellet. Politejsav (Polylactic acid, PLA) biológiai úton lebomló hőre lágyuló, környezetbarát műanyagból.

A kép illusztrációkat tartalmaz! A rajta szereplő szájmaszk NEM része a csomagnak! A szájmaszk csak a használatának bemutatása véget szerepel, csakúgy mint a szereplők!

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniai terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás! (PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)
Visszalépés az előző oldalra