Higiéniai arcvédő pajzs


Bruttó ár:

990 Ft / db


db-ot


Tartalék Plexivel! A termék teljesen víztisztán átlátszó! A kép illusztráció, az arcok szándékosan vannak elhomályosítva.
Remek arcvédelem eszköz, fröccsenő anyag ellen véd, szemüveggel, szájmaszkkal együtt is használható többrétű felhasználásra. 200 µ (mikronos) víztiszta papírvékony plexi könnyed viselést biztosít, ugyanakkor merev tartással védi az arc 90%-át, benne a szemet, szájat, órrot. Nem nehéz, akár órákon át elviselhető a használata.
A csomag tartama a plexi tartó pánt és 2db víztiszta 21cm*29cm-es perforált 200 µ (mikronos) plexi.
A pánt saját fejméretre egyszerű öngyújtó segítéségével könnyedén állítható. A politejsav (Polylactic acid, PLA) biológiai úton lebomló, környezetbarát műanyag, mely láng hatására kellemetlen illatot nem bocsát ki, hőre lágyuló, ezáltal fej méretére - ha szükséges - könnyedén beállítható a kényelmes hordást érdekében.
ajánljuk munkahelyekre, benzinkutakra, éttermekbe, pénztárakhoz a kiszolgáló személyzet részére.
Hazai gyártás, kényszer technológiaváltás által készült, változó színben (éppen volt olyan szín), felületi minőségjavítási eljárások nélkül, 100%-os funkcionalitás megtartása mellet.A pajzson - gyártásból adódóan – apró hajszálkarcok előfordulhatnak, ami nem akadályozza a zavartalan kilátást.
Tisztítása, fertőtlenítése: a fejpántot és a pajzsot egyetemlegesen alkohol tartalmú Sparay-el (vagy törlőkendővel) javasolt. Tisztítószer teszt összetevők: >92% Etil-alkohol, 2% izopropil-alkohol, 1% terc-butanol, 1% denatónium-benzoát + hajtógáz) . A plexi teljes homálymentes átláthatóságát a kezdeti és rendszeres tisztán-tartása idézi elő. Esetleg antisztatikus spray használat elősegíti a sztatikusan megtapad réteg eltávolítását távoltartását.
A gumipánt egyik oldala fix varrású, a másik oldal igény szerint beállítva lehet fixálni, akár egy tűzőgép segítségével.

Figyelem! A termék Önmagában nem garantál, -és nem is állít- teljes védelmet kórokozók, vírusok, gázok, sugárzások ellen, stb. A termék alap frontális mechanikai - higiéniai arcvédelmi pajzs.

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniai terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás! (PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)
Visszalépés az előző oldalra