Takarítás ellenőrző UV lámpás készlet


Bruttó ár:

3990 Ft / csomag


csomag-ot


Ellenőrzésen alapuló módszert, amellyel jelentősen javítható a napi takarítás minősége.

A csomag tartalma:
1db Kompakt UV-LED zseblámpa ( kilenc nagyteljesítményű ultraibolya LED-je nem csak az UV-festékanyagokat teszi láthatóvá)
1db UV alkohol bázisú UV filc (láthatatlan írás szabad szemmel nem látható csak UV fényben lesz látható)


A külseje vegyes színekben kapható:kék, szürke, fekete, zöld, narancs, pink


UV-lámpával ellenőrizni a takarítás minőségét, egyszerű feladat, mely akár 20% al is visszaszoríthatja a nem kívánt fertőzéseket. Kórházakban, iskolákban, magánrendelőkben, óvodákban, bölcsődékben, intézményekben, nagy látogatottságú bankokban, ügyfélszolgálati irodákban hatékonyan használható egyszerű felülettisztítás és fertőtlenítés ellenőrzés.

A felületek tisztításának és fertőtlenítésének ellenőrzéséhez UV lámpa és UV filc jelölő használata javasolt. Kritikus helyeken preferáltan érdemes használni ahol a fertőzésveszélyes kontaktus elengedhetetlen pl: ajtókilincsek, ajtó fogantyúk, liftgombok, sorszámkiadók, ügyfélpultok.

UV filccel megjelöljük a felületet. Lehet egy dátum, egy időpont is, így még pontosabban be lehet határolni a takarítás szükségességének elmaradását, időpontját. A jelölés szabad szemel nem látható csak UV fényben válik láthatóvá. Csak az láthatja aki UV lámpával megvilágítja és ellenőrzi. A kiszemelt felület előzetes teszt jelölése és teszt takarítása minden esetben szükséges és ajánlott ipari felhasználás előtt.

Az UV jelölés kizárólag megfelelő takarítás hatásra tűnik el.

Ellenőrzéskor, ha a jelölést UV lámpa segítségével nem találjuk, a takarítás sikeres és alapos volt. Ha a jelölés UV lámpa megvilágítással látható marad, a tisztaság megkérdőjelezhető.

A láthatatlan láthatóvá tétele
Making the invisible visible
Takarítás műszeres ellenőrzése
Megújulás a kórháztakarításbanVisszalépés az előző oldalra